Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op m'n blog .
Kijk met plezier op jullie blogs en vind daar altijd wel inspiratie en ideetjes.

Groetjes Janny

Volgers

dinsdag 13 november 2012

Verday paint & patina cover and handmade book

Afgelopen zaterdag ( 10 nov. 2012) heb ik samen met Alie en nog 11 dames een hele leuke workshop gedaan bij de Craftorij in Ede De Verday Workshop o.l.v. " juf" Marleen.
De omslag of kaft zoals je het noemen wilt is gemaakt van een groot vel bruin etalage karton dat is bewerkt met Verday paint en patina.
Het binnen boek hebben we zelf gebonden en ook hier een aparte voor enachterkant voor gemaakt ,
Deze is gemaakt met distress Stains.
Het was flink aanpoten en helemaal af hebben we hem niet gekregen ,dus thuis ben ik verder aan de slag gegaan om de kaft van een leuke versiering te voorzien en ook het ook de voorkant van het boekje,
Kan er nog veel meer over vertellen maar ik denk zo dat de foto's voor zich spreken.Dit is de vookant van de kaft.Detail van de voorkant van de kaftDe binnenkant van de kaft en de voorkant van het boekje.De binnenkant van de kaftDe voorkant van het boekje.


De binnenkant met alle 5 katerns  die bestaan uit karton -tags en stof


Dit is de eerste bladzijde van m'n boekje .
Ook dit hebben we gemaakt op de workshop
Het was de bedoeling dat dit op de voorkant kwam ,maar eigenwijs als ik ben wilde ik een andere voorkant omdat ik zonde vond dat de hele kaft zowat bedekt was en heb ik hem dus gebruikt om op de eerste bladzijde te doen.

Dit is het begin en de rest moet ik nog gaan maken ,dus jullie zullen zo af en toe de rest van de inhoud van dit boekje te zien krijgen.